If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
хе хе за всичко което си написал аз не споря, ама се радвам че се похвали. Аз печка не ща пък ако ще и 2 на 100 да гори с 400км/ч. Даже си изкормих газовата и сега си карам на бензин. Я да си оправя подписа тогава
И аз съм на твоето мнение за БЕНЗИНКИТЕ !!! Не че съм против дизела но аз лично си харесвам повече бензина макар и с този скъп разход не бих го заменил !!! Мое мнение !
За сетен път се убеждавам че масово народа се хвърля на марката Алфа Ромео без да си няма и най-малка представа за какво става дума. Вижда красива външност за малко пари... Отива човечеца в някоя авто-къща вижда един голям монитор казват му ала бала автопилот и край... човека купил уникалната кола която след месец е като гробница.
Относно темата. Така по форума събери мнения но - хвани някой от форума отидете на място, проверете всичко и най-важното - ДАЛИ ГО ИМА И ДАЛИ РАБОТИ.
Масово гледам вземат 166 задари навигацията... а после разбират че аджеба такова нещо немало в техният кораб... и т.н. Хората не разбират и се хвърлят ама на най-големите боклуци. Е па казах си го... това е.
И после от къде идва мнението че Алфите били боклуци че нищо не ставало от тях... че се чупели..
хе хе за всичко което си написал аз не споря, ама се радвам че се похвали. Аз печка не ща пък ако ще и 2 на 100 да гори с 400км/ч. Даже си изкормих газовата и сега си карам на бензин. Я да си оправя подписа тогава
Браво, колега, уважавам хора със собствено мнение. Аз също не споря, но в конкретния случай човекът си търси ЖТД и просто предложението за 2.0 ТС го беше разколебало. Просто малко повече инфо помага на човек да вземе по-правилно (от негова гледна точка) решение. Не налагам мнението си на никого.
Добре де клеги никои не ми каза като екстрикакво има колата...една от екстрите които ми харес наи много е навигацията,както и автопилот и някакви си глезотиики,понеже наистина нз за какво става на вапрос ви питам...тук четох че навигацията не е активна и искат някакви си суми от по 2000лв за да се оправи и нз си какво..тогава какво може тоя монитор освен да гледам температурата на климата и радиото...кажете ми нещо повече хора моля ви....а са гледах една снимка,един колега си сменя папки с Мп3 снимки и нз си какво...как става тжа..... вече и аз нз ПОМОЩ!!!!!
Колега, навигацията на практика е неизползваема в БГ. Ако някой намери карта, която работи, готов съм да я купя независимо от цената, но досега никой не е намерил.
Полезни екстри са Круиз контрола (автопилот), ел.седалки, ел.прибиращи се огледала, ASR (тракшън контрол), сензор за дъжд (ако работи), СД чейнджър, подлакътник и др. Ксенонови фарове с пръскалки за миене също е много добре, но по-рядко се срещат.
Важно: Ако има навигация и/или СД чейнджър, при огледа трябва да се провери дали са на мястото си (на лявата стена на багажника). Напомням ти и за картончетата с кодовете.
И аз съм на твоето мнение за БЕНЗИНКИТЕ !!! Не че съм против дизела но аз лично си харесвам повече бензина макар и с този скъп разход не бих го заменил !!! Мое мнение !
Любо, от бензинка до бензинка има разлика. Не мешай твоята с 2.0ТС. Както споменах, 6-таците са много добри, но искат и повече изваждане, което човек сам си преценява дали го устройва.
Comment