Известие

Collapse
No announcement yet.

Питане за 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И аз си харесвам бензинката , макар че просто на такава попаднах - важно беше да е 166... Що се отнася до екстрите по-добре питаи какво няма...
    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
      хе хе за всичко което си написал аз не споря, ама се радвам че се похвали. Аз печка не ща пък ако ще и 2 на 100 да гори с 400км/ч. Даже си изкормих газовата и сега си карам на бензин. Я да си оправя подписа тогава
      И аз съм на твоето мнение за БЕНЗИНКИТЕ !!! Не че съм против дизела но аз лично си харесвам повече бензина макар и с този скъп разход не бих го заменил !!! Мое мнение !
      Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

За сетен път се убеждавам че масово народа се хвърля на марката Алфа Ромео без да си няма и най-малка представа за какво става дума. Вижда красива външност за малко пари... Отива човечеца в някоя авто-къща вижда един голям монитор казват му ала бала автопилот и край... човека купил уникалната кола която след месец е като гробница.

Относно темата. Така по форума събери мнения но - хвани някой от форума отидете на място, проверете всичко и най-важното - ДАЛИ ГО ИМА И ДАЛИ РАБОТИ.
        Масово гледам вземат 166 задари навигацията... а после разбират че аджеба такова нещо немало в техният кораб... и т.н. Хората не разбират и се хвърлят ама на най-големите боклуци. Е па казах си го... това е.
        И после от къде идва мнението че Алфите били боклуци че нищо не ставало от тях... че се чупели..
        безплатни обяви
        Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
          хе хе за всичко което си написал аз не споря, ама се радвам че се похвали. Аз печка не ща пък ако ще и 2 на 100 да гори с 400км/ч. Даже си изкормих газовата и сега си карам на бензин. Я да си оправя подписа тогава
          Браво, колега, уважавам хора със собствено мнение. Аз също не споря, но в конкретния случай човекът си търси ЖТД и просто предложението за 2.0 ТС го беше разколебало. Просто малко повече инфо помага на човек да вземе по-правилно (от негова гледна точка) решение. Не налагам мнението си на никого.
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD
          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от alfa155-1.7TS Покажи съобщение
            Добре де клеги никои не ми каза като екстрикакво има колата...една от екстрите които ми харес наи много е навигацията,както и автопилот и някакви си глезотиики,понеже наистина нз за какво става на вапрос ви питам...тук четох че навигацията не е активна и искат някакви си суми от по 2000лв за да се оправи и нз си какво..тогава какво може тоя монитор освен да гледам температурата на климата и радиото...кажете ми нещо повече хора моля ви....а са гледах една снимка,един колега си сменя папки с Мп3 снимки и нз си какво...как става тжа..... вече и аз нз ПОМОЩ!!!!!
            Колега, навигацията на практика е неизползваема в БГ. Ако някой намери карта, която работи, готов съм да я купя независимо от цената, но досега никой не е намерил.

Полезни екстри са Круиз контрола (автопилот), ел.седалки, ел.прибиращи се огледала, ASR (тракшън контрол), сензор за дъжд (ако работи), СД чейнджър, подлакътник и др. Ксенонови фарове с пръскалки за миене също е много добре, но по-рядко се срещат.

Важно: Ако има навигация и/или СД чейнджър, при огледа трябва да се провери дали са на мястото си (на лявата стена на багажника). Напомням ти и за картончетата с кодовете.
            Last edited by Коки; d.m.y г., 00:08.
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD
            Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
              Напомням ти и за картончетата с кодовете.
              Които са много важни...
              безплатни обяви
              Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
                И аз съм на твоето мнение за БЕНЗИНКИТЕ !!! Не че съм против дизела но аз лично си харесвам повече бензина макар и с този скъп разход не бих го заменил !!! Мое мнение !
                Любо, от бензинка до бензинка има разлика. Не мешай твоята с 2.0ТС. Както споменах, 6-таците са много добри, но искат и повече изваждане, което човек сам си преценява дали го устройва.
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Working...
                X